Regn

The product redovisningen gick supert, elr ganska iaf. Vi får reda på resultatet under veckan nu, spännande! skulle vara otroligt kul o vinna iallafall.
Igår var jag å tävlade i sunne på ekebyloppet. Gick inte så väldigt bra men är nöjd ändå.
Idag ska jag å träna någon stans men vet inte vart. det regnar ju ute :/ Blir väll i tunneln antar jag.

Hade!

The product

Den här första veckan nu efter lovet har varit riktigt kul. Vi har haft ett progekt som kallas "the produkt". Och det går ut på att varje klass i nian ska komma på en egen produkt som underlättar vintern. Sen så blev klassen indelad i smågrupper som fick olika uppgifter tex, göra en förpackning, sriva en jingel, göra anons, göra en prototyp, och göra en reklamfilm. Min grupp fick uppgiften att göra en reklamfilm som vi blev asnöjda över. Först när vi började med den o hade filmat färdigt så trodde vi att den bara skulle bli skit men när vi klippt o redigerat så blev resultatet supert. nu är det vara o hoppas att vi vinner tävlingen imorn när vi presenterat.
Har nyss haft träning, Hade ovanligt mycket energi men det var nog for att jag somna på bussen. Vaknade av att busschaufören skrek ngt liknande: DU SKA AV HÄR. Jag blev klarvaken o stälde mig upp o började halvspringa. Men såklart så hade jag ett klumpigt kamerastativ med mig i väskan som ramlade ur o vek ut sig så jag var tvungen o krångla ihop den. Busschaufören börja skratta åt mig -.- Tror jag ska börja sova mer på nätterna o mindre på bussen. Aja fredag imorn o bara redovisning heela dagen.
 
Hade!

Hm

pust, Har vart på skidtävlingar hela hälgen snacka om att man är trött idag. Har iallafall bestämt mig för att ha lite spa här hemma. Så nu sitter jag här med "ler mask" i ansiktet och ska snart ta ett fotbad.
Tror nästan det börjar bli vår nu, det är tre grader varmt ute o sol. Snön har minskat kraftigt på några dagar. men jag hoppas att det får vara lite vinter ett tag till.
Woho är ledig från skolan idag iallafall :D

hej!

Skidor

Åka längd skidor är super sönt. eller iallafal efter att man har åkt. Idag har jag åkt i två timmar. så nu mår jag riktigt bra :)

Happy new year!!!!!!!!!!

Det är något speciellt med Victoria secrtets fashion show som gör en helt förtrollad. Det nog den underbara showen med bra artister och musik och de vackra modellerna som gör det så bra.
Jag klippte mig själv igår innan jag skulle duscha. Det blev rejält kort men det var skönt att klippa bort allt slitet gammalt hår.
Gott nytt år iallafall. Hade en otroligt rolig kväll/natt igår/idag. Vi sjöng singstar och dansade för fulla muggar. Vid tre åkte annie hem för hon skulle till grannkanaria vid 5. vid 6 tyckte vi att det var dagt att gå  o sova så då pumpade vi upp luft madrassen (sån man sticker i väggen så blåses den upp). sen trängde vi ihop oss på den, o jäklar vad varmt det blev! men sov inprinsip hela natten. vi gick upp vid halv ett och åt lite frukost o sen såg vi på "the love guru" herre gud vilken sjuk film, lite rolig lite konstig lixom. sen sjöng vi singstar ingen och spela gutar hero band rock. seen sa jag hej då till mina goda vänner och åkte hem. nu ska jag nog bara chilla heeela kvällen.


"VSFS 2010" :D

RSS 2.0